Visgardākās pildītās oliņas pasaulē
• 10 olas
• 5 ēdamkarotes majonēzes
• 1 ēdamkarote sinepju
• nedaudz citronu sulas, sāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana:
1. Cieti novārītas olas nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem
dzeltenumus.
2. Dzeltenumiem pievieno majonēzi, sinepes un garšvielas
un sakuļ viendabīgā masā.
3. Masu pilda olu baltumu laiviņās
Ja šīs oliņas garšoja, pamēģiniet vēl šādu variantu:
10 olas
• 2 avokado, 3 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote vasabi
pastas, nedaudz citronu sulas un sāls pēc garšas.
• 1 bundžiņa tunča savā sulā, 1 ēdamkarote sinepju, 5 ēdamkarotes
majonēzes un sāls pēc garšas.
• 5 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote sinepju, 1 tējkarote karija,
½ tējkarotes Kajennas piparu, citronu sula, sāls pēc garšas.
Sešas olu receptes, kā garšīgi “atbrīvoties” no Lieldienu olu pārpalikumiem.
Mīksti vārīta vai cieti vārīta ola? Šķietami vienkāršākie jautājumi reizēm ir vieni no sarežģītākajiem. Vai tev vienmēr izdodas olu izvārīt tieši tādu, kādu vēlējies - pietiekami cietu vai ar cietu baltumu, bet zīdaini mīkstu dzeltenumu? Tādēļ te padoms, kā pareizi vārīt olas.
Kas gan būtu Lieldienas bez ticējumiem? Esam apkopojuši dažus populārākos Lieldienu ticējumus, kuri jau ir neatņemama svētku sastāvdaļa.