Visgardākās pildītās oliņas pasaulē

Visgardākās pildītās oliņas pasaulē


• 10 olas
• 5 ēdamkarotes majonēzes
• 1 ēdamkarote sinepju
• nedaudz citronu sulas, sāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana:

1. Cieti novārītas olas nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem
dzeltenumus.

2. Dzeltenumiem pievieno majonēzi, sinepes un garšvielas
un sakuļ viendabīgā masā.

3.  Masu pilda olu baltumu laiviņās

Ja šīs oliņas garšoja, pamēģiniet vēl šādu variantu:

10 olas
• 2 avokado, 3 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote vasabi
pastas, nedaudz citronu sulas un sāls pēc garšas.
• 1 bundžiņa tunča savā sulā, 1 ēdamkarote sinepju, 5 ēdamkarotes
majonēzes un sāls pēc garšas.
• 5 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote sinepju, 1 tējkarote karija,
½ tējkarotes Kajennas piparu, citronu sula, sāls pēc garšas.