Šī tīmekļvietne izmanto sīkdatnes (cookies). Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

Visgardākās pildītās oliņas pasaulē

Visgardākās pildītās oliņas pasaulē


• 10 olas
• 5 ēdamkarotes majonēzes
• 1 ēdamkarote sinepju
• nedaudz citronu sulas, sāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana:

1. Cieti novārītas olas nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem
dzeltenumus.

2. Dzeltenumiem pievieno majonēzi, sinepes un garšvielas
un sakuļ viendabīgā masā.

3.  Masu pilda olu baltumu laiviņās

Ja šīs oliņas garšoja, pamēģiniet vēl šādu variantu:

10 olas
• 2 avokado, 3 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote vasabi
pastas, nedaudz citronu sulas un sāls pēc garšas.
• 1 bundžiņa tunča savā sulā, 1 ēdamkarote sinepju, 5 ēdamkarotes
majonēzes un sāls pēc garšas.
• 5 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote sinepju, 1 tējkarote karija,
½ tējkarotes Kajennas piparu, citronu sula, sāls pēc garšas.