Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Pievieno kakao pulveri, vaniļas ekstraktu, vaniļas pupiņas, medu, šķīstošo kafiju un šķipsniņu jūras sāls un noliek malā.
Sakuļ olu baltumu, līdz tas kļūst stingrs, un pievieno šokolādes masu, turpina kult, līdz masa kļūst viendabīga.
Sapilda trauciņos un pirms pasniegšanas liek ledusskapī uz 30 min.
Dekorē ar svaigām ogām un putukrējumu.
Saldējums ar augļiem ir garšīgi, bet mango proteīna saldējums ar grilētiem persikiem - perfekti! Pamēģini!
Skaista un garda recepte gan svētku mirkļiem, gan ikdienas priekam!
Ziemassvētkos visskaistākais ir to gaidīšanas laiks. Adventes kalendāra lodziņa atvēršana ik rītu, dāvanu gatavošana, kā garšīga cepšana, piparkūkas, eglītes meklējumi, rotājumu pārcilāšana un iedegtas sveces Adventes vainagā. Tik daudz skaistuma un svētsvinīgu mirkļu saspiests vienā mēnesī. Dažreiz liekas, ka negodīgi pret pārējo gadu. Bet tomēr tas ir gada tumšākais mēnesis. Kaut kā sevi un mīļos apkārt ir jāiepriecina. Aicinām uz karstām pašceptām kanēļmaizītēm.