Šī tīmekļvietne izmanto sīkdatnes (cookies). Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

Saldā omlete ar riekstiem un ievārījumu

  • Sastāvdaļas:
  • ''Balticovo'' Lielās brokastu olas 4 gb
  • Piens 50 ml
  • Kanēlis 1/2 tējkarote
  • Medus 1 tējkartoe
  • Bezpiedevu jogurts 2 ēdamkarotes
  • Ievārījums pēc izvēles (iesakam plūmju) 2 ēdamkartoes
  • Rieksti pēc izvēles 40 g
  • Žāvētas dzērvenes 30 g
  • Svaigas mellenes un granātābola sēkliņas dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Bļodā sakuļ olas, pienu, kanēli un medu;
  2. Uzkarsē pannu ar sviestu un lej olu masu pannā, uz vidēji lielas uguns ar vāku cep omleti 10-15 minūtes līdz virspuse nav šķidra;
  3. Omleti liek uz šķīvja;
  4. Vienā pusē iesmērē bezpiedevu jogurtu, ievārījumu, pārber ar riekstiem, žāvētām dzērvenēm;
  5. Pārloka otru omletes pusi pāri, pa virsu liek ievārījumu, vēl riekstus, žāvētas dzērvenes ;
  6. Dekorē ar svaigām mellenēm un granātābola sēkliņām.

Receptes video  šeit: https://www.instagram.com/reel/C371etGifEy/