Mīklu pirms gatavošanas sakrata.
Pannu sakarsē, lej uz tās pankūku masu un gatavo plāno pankūku.
Liek uz šķīvja un papildina ar laša strēmelītēm, zaļajiem mikrosalātiem. Pārkaisa ar dillēm, mazliet sāls un pipariem.
Mīklu pirms gatavošanas sakrata. Uzkarsē pannu un gatavo pankūkas. Bļodā ar rokas mikseri sajauc krēmsieru ar karameļu mērci, pievieno grieķu jogurtu/putukrējumu. Pusi pankūkas noklāj ar pagatavoto pildījumu, pārloka četrās daļās. Pasniedz ar ogām, pārlej ar šokolādes mērci, pārkaisa ar pūdercukuru.
Oriģināla ideja brokastīm! Atdala olu baltumus no deltenumiem. Dzeltenumus saglabā pa vienam, katru savā čaumaliņā un atliek malā. Olu baltumiem pievieno sāli un ar mikseri saputo stingās putās.