Šī tīmekļvietne izmanto sīkdatnes (cookies). Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

Spagetti ar boloņas mērci

  • 500 g Balticovo Spaghetti pastas
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 400 g konservētu tomātu gabaliņos
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 sīpols
  • 2 selerijas kāti
  • svaigs baziliks pasniegšanai
  • 50 g rīvēta cietā siera pasniegšanai


Pagatavošana:

Novāra pastu pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un atliek malā.

Uz pannas uzkarsē eļļu, pievieno sagrieztu sīpolu un selerijas kātus, sarīvētus burkānus un ķiplokus. Visu apcep.

Dārzeņiem pievieno malto gaļu un cep, līdz tā gatava.

Pievieno konservētus tomātus, samaisa visu kopā un turpina sautēt.

Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Kad mērce gatava, tai pievieno pastu un visu sacilā kopā.

Dekorē ar sieru un zaļumiem pēc izvēles.