Šī tīmekļvietne izmanto sīkdatnes (cookies). Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

Makaronu zupa

  • 200 g Balticovo Vermicelli pastas
  • 400 g vistas fileju
  • 200 g burkānu
  • 200 g saldētu vai svaigu zirnīšu
  • 2 litri gatava vistas buljona
  • sauja svaigu pētersīļu


Pagatavošana:

Pagatavo buljonu.

Novāra pastu pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un atliek malā.

Buljonu lej katlā, tam pievieno sarīvētus burkānus, zirnīšus un sagrieztus pētersīļus. Ļauj pavārīties, līdz dārzeņi gatavi.

Atsevišķi pannā apcep vai izsautē vistu, sagriež to gabaliņos un pievieno klāt buljonam ar dārzeņiem.

Pievieno sāli vai piparus pēc nepieciešamības. Ļauj visam pavārīties dažas minūtes.

Tad pievieno novārīto pastu un iemaisa to.

Pasniedz ar sagrieztiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem.