Lej bļodā “Balticovo” olu kulteni, pievieno sāli, piparus un samaisa. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, šķiņķi un 50 g rīvēta siera.
Mafinu veidni izsmidzina ar olīveļļu un masu iepilda cepšanas veidnē, pārkaisa ar atlikušo sieru un cep 180 grādu temperatūrā 25‒30 min.
Pievieno olu kultenim garšvielas, gatavo saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Pārgriež kruasānu un piepilda ar rukolas lapām, avokado, kulteni un fetas gabaliņiem.
Mīklu pirms gatavošanas sakrata. Uzkarsē pannu un gatavo pankūkas. Bļodā ar rokas mikseri sajauc krēmsieru ar karameļu mērci, pievieno grieķu jogurtu/putukrējumu. Pusi pankūkas noklāj ar pagatavoto pildījumu, pārloka četrās daļās. Pasniedz ar ogām, pārlej ar šokolādes mērci, pārkaisa ar pūdercukuru.