Lielā bļodā puto olu baltumu. Pakāpeniski pa 1 ēdamkarotei pievieno cukuru un puto, līdz tas izkusis un olu baltums kļuvis stingrs. Konditorejas maisiņa iekšpusē ar pārtikas krāsvielām ievelk divas līnijas. Maisiņu pilda ar saputoto olu baltumu. Uz cepamās plāts klāj cepamo papīru. Izspiež bezē cepumus. Cep 100 °C temperatūrā 1–1,5 stundas, līdz cepumi viegli nāk nost no cepamā papīra.
Saldējums ar augļiem ir garšīgi, bet mango proteīna saldējums ar grilētiem persikiem - perfekti! Pamēģini!
Skaista un garda recepte gan svētku mirkļiem, gan ikdienas priekam!
Ziemassvētkos visskaistākais ir to gaidīšanas laiks. Adventes kalendāra lodziņa atvēršana ik rītu, dāvanu gatavošana, kā garšīga cepšana, piparkūkas, eglītes meklējumi, rotājumu pārcilāšana un iedegtas sveces Adventes vainagā. Tik daudz skaistuma un svētsvinīgu mirkļu saspiests vienā mēnesī. Dažreiz liekas, ka negodīgi pret pārējo gadu. Bet tomēr tas ir gada tumšākais mēnesis. Kaut kā sevi un mīļos apkārt ir jāiepriecina. Aicinām uz karstām pašceptām kanēļmaizītēm.