Šokolādes muss ar svaigām ogām

  • Sastāvdaļas:
  • 130 g Olu baltums (istabas temp)
  • 90 g tumšā šokolāde
  • ½ tējk. Kakao
  • 2 tējk. Vaniļas ekstrakts
  • ¼ vaniļas pāksts
  • 3 ēd.k medus
  • 1 tējk. Šķīstošā kafija
  • Šķipsniņa jūras sāls
  • Ogas - avenes,zemenes,mellenes vai kazenes

Izkausē tumšo šokolāde ūdens peldē. Pievieno kakao pulveri, vaniļas ekstraktu, vaniļas pupiņas, medu, šķīstošo kafiju un šķipsniņu jūras sāls un nolieciet malā.

Sakuliet olu baltumu līdz tas kļūst stingrs un pievienojat šokolādes masu, turpiniet kult līdz masa paliek viendabīga.

Sapilda trauciņos un pirms pasniegšanas liek ledusskapī uz 30min.

Dekorē ar svaigām ogām un putukrējumu.